Despre Noi

Paragraph
Body

Compania "DiazTech" SRL şi-a început activitatea în august, 2016. Cu toate că suntem o companie tînără şi nouă pe piaţa maşinilor agricole, nu suntem nou- veniţi pe piaţa agrară din Moldova. "DiazTech" SRL este compania filială a "Diazchim" SRL care este prezentă pe piaţa agrară timp de 16 ani şi reprezintă un nume foarte cunoscut printre producătorii agricoli locali.

Este ştiut faptul că realizarea obiectivului "roadă bogată" este imposibilă fără efectuarea lucrărilor agrotehnice de calitate. Iar acestea, la rîndul lor, presupun implicarea tehnicii agricole performante. 

Ce reprezintă tehnica agricolă performantă? Cum se optimizează lucrul în cîmp în funcţie de timp, forţă de muncă şi, bineînţeles, calitate? Cum se optimizează costurile de mare importanţă, aşa ca întreţinerea tehnică şi combustibilul? Prin alegerea reuşită a maşinilor agricole!

Anume acesta este obiectivul companiei noastre- de a aduce la dispoziţia fermierului din Moldova acea tehnică ce întruneşte în sine toate caracteristicile enumerate. 

Prin urmare, am obţinut titlul de distribuitor oficial exclusiv al brandului "AGCO Valtra", şi pe lîngă aceasta suntem distribuitor oficial al companiilor cu renume mondial precum "Lemken", "Dal- Bo", "Madara Agro", "MoroAratri", "Great Plins", "Kockerling", "Enorossi".

Tehnica ce o punem la dispoziţia fermierilor noştri corespunde celor mai înalte cerinţe de piaţă, iar noi, pe lîngă oferirea consultanţei, asigurăm realizarea eficientă a întregului proces logistic. În cadrul companiei de asemenea activează departamentul tehnic, asigurînd deservirea tehnică la cel ma înalt nivel, precum şi livrarea la destinatar a pieselor de schimb timp de 24h. 

Sperăm ca, prin efortul continuu depus de echipa noastră, clienţii noştri să atingă cele mai frumoase rezultate, iar împreună să aducem agricultura din Moldova la un alt nivel.

"DiazTech" SRL: Tehnologii avansate- posibilităţi nelimitate!